Щедро! Анатолій Анатоліч розповів, який подарунок отримав від дружини на день народження

Анатолій Анатоліч
Днями телеведучий гучно відсвяткував свої тридцять сім. Вечірка на честь дня народження під назвою «Великий день Анатолія Анатоліча» зібрала близько п’ятдесяти друзів у столичному ресторані.

Серед цікавих подарунків Анатолічу були: золотий півметровий півень, перське колекційне видання рубаят Омара Хаяма, в якій зібрані всі вірші великого філософа, поета і мислителя, книга з добіркою бестселерів моделей кросівок, колекційний набір фігурок з улюбленого фільму Анатоліча «Назад у майбутнє» та особливий подарунок від дружини Юли – індивідуальна екскурсія у Лондоні місцями зйомок фільму «Гаррі Поттер».

«Гаррі Поттер – це найулюбленіша книга нашої сім’ї. Щовечора я читаю її своїм донькам перед сном. Нажаль, цього разу їду в Лондон без своєї родини, адже Ніл ще дуже маленький, але знаю, що зовсім скоро ми повернемося сюди разом, і я проведу цю екскурсію вулицями Лондона вже своїм донькам», — розповів іменинник. 

У Лондон телеведучий поїде вже цього вікенду. 3 листопада Анатолій Анатоліч братиме участь у Virgin Money London Marathon, який входить у Abbott World Marathon Majors — серію найбільш масштабних, відомих та бажаних марафонів у світі. Щорічний забіг на марафонську дистанцію у Лондоні збирає близько 43 тисяч атлетів. Перший марафон відбувся у 1981 році.

 

Читайте также

За несколько дней до родов: Анатолий Анатолич подарил беременной жене автомобиль за $200 000

За несколько дней до родов: Анатолий Анатолич подарил беременной жене автомобиль за $200 000

«Влюблен в сына»: Анатолий Анатолич сделал две татуировки в честь новорожденного Нила

«Влюблен в сына»: Анатолий Анатолич сделал две татуировки в честь новорожденного Нила

Александр Бережок и его жена
Предыдущий материал

«Жена хочет еще раз выйти за меня замуж»: актер «Дизель Шоу» отметил годовщину свадьбы

Наталья Мосейчук с мужем
Следующий материал

Наталья Мосейчук с мужем рассказали о семейной жизни и секрете счастливого брака

Новости партнеров